Βαγγέλης Περρής: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα μου λείψει από τον ΣΚΑΪ, αλλά ούτε και στον ΣΚΑΪ θα λείψει»

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον Αρτ και για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν θα βρίσκεται του χρόνου στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είναι καλό να λες κάτι σε κάποιον όταν είναι χαμηλά. Του το λες όταν είναι ψηλά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε. Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, αλλά ούτε και στον σταθμό της θα λείψει.

Θα την έβαζα να κάνει βιντεάκια, τα οποία δεν θα τα έχει δει κανένας, θα τα παίζει ο Μουτσινάς, θα έχουν και οι δύο επιτυχία που την έχουν ανάγκη και θα είναι μια σούπερ επιτυχημένη σεζόν. Ο Μουτσινάς έχει ανάγκη τη Μαλέσκου. Πρέπει να γυρίσει στις ρίζες του, είναι μία συνταγή που επαναλαμβάνεται».

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη ο Βαγγέλης Περρής δεν πρόκειται να συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στο «Πρωινό». Ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να αποκαλύψει τον ακριβή λόγο της αποχώρησής του από την πρωινή εκπομπή του ANT1. Θα εξακολουθήσει ωστόσο να βρίσκεται στο «The 2Night Show».

Read More

And More