Βαγγέλης Σερίφης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του με την Κατερίνα Στικούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το μεσημέρι της Τετάρτης 14/2 η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, καθώς ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους.

Ο γιος του ζευγαριού, όπως αποκάλυψε στο TLIFE ο μαιευτήρας της Κατερίνας Στικούδη, Γεννήθηκε 3,700 γραμμάρια με φυσιολογικό τοκετό και με μια πολύ ομαλή διαδικασία χωρίς καμία επιπλοκή. (διάβασε εδώ όλα όσα είπε στο TLIFE ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη)

Ο Βαγγέλης Σερίφης που ήταν παρών κατά τη διάρκεια του τοκετού, μίλησε στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή και την εκπομπή Mega Καλημέρα για τα πρώτα του συναισθήματα.

«Όλα καλά. Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ δυνατή, δε μασάει τίποτα και όλα πήγανε τέλεια. Απ’ ότι φαίνεται προς το παρόν είναι καλά και οι δυο. Νίκο θα τον πούμε, όπως λένε τον μπαμπά της Κατερίνας. Αφού τελειώσαμε με τον έναν παππού, τώρα έχουμε τον άλλον. Εννοείται ότι έχουμε άγχος κάθε φορά.

Όπως έχω ξαναπεί, ο ρόλος του άντρα είναι λίγο άχαρος σε αυτή τη διαδικασία. Είμαστε εδώ όμως και συμπαραστεκόμαστε σε όλη τη διαδικασία που περνάει κάθε γυναίκα, που είμαι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που υπάρχει στη ζωή» είπε ο Βαγγέλης Σερίφης.

Read More

And More