Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Εξηγεί τον λόγο που έληξε άδοξα η συνεργασία του με το «Στούντιο 4»

Με αφορμή το ξεκίνημα των παραστάσεών του, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και «φωνή» του Shopping Star αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή Στούντιο 4 με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Εγώ έπρεπε να είμαι στους Αγίους Αναργύρους για το ραδιόφωνο στις 17.50 και έπρεπε να φεύγω στις 17.00 το αργότερα. Η σκαλέτα άλλαξε στην πορεία για λόγους της εκπομπής… Εγώ έφευγα 17.25. Το να κάνεις αυτή την απόσταση με το άγχος είναι λίγο ψυχοφθόρο» δήλωσε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

«Επίσης, ως κόνσεπτ δεν μου πολυπήγαινε τελικά… Δεν στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα, αλλά όταν διακόπτεται μία συνεργασία δεν είσαι ποτέ “γιούπι, έφυγα”» πρόσθεσε στη συνέχεια o Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Όσον αφορά στο Survivor Πανόραμα που διήρκησε έναν μήνα, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος σχολίασε με χιούμορ: «Ήταν η μοναδική χρονιά του Survivor που κανείς δε θυμάται ποιος ήταν στο Survivor. Πόσω μάλλον στο Survivor Πανόραμα».

Read More

And More