Βαλέρια Κουρούπη: Η αναφορά στον γιο της και η εξομολόγηση για σκέψεις υιοθεσίας – «Μεγαλώνω πολύ πια»

Για την μητρότητα αλλά και τις αλλαγές στη ζωή της μίλησε η Βαλέρια Κουρούπη στην εκπομπή Μαμά-δες με την Τζένη Θεωνά.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια με τον γιο της: «Έκανα παιδί λίγο πριν τα 30. Θυμάμαι τη δυσκολία του να δουλεύεις και να νιώθεις τις ενοχές ότι λείπεις πάρα πολύ από το παιδί, αλλά θυμάμαι και την αφοσίωσή μου, όπως θυμάμαι τον κόπο, τον μόχθο. Να τα λέμε αυτά, μη λέμε μόνο τις ομορφιές της μητρότητας», ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.

Και συμπλήρωσε για εκείνη την περίοδο: «Καθόμασταν στο θέατρο, όλοι ήταν χαρούμενοι και εγώ πάντα είχα ένα αγκάθι γιατί έλειπα από εκεί απ’ όπου έπρεπε να είμαι. Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Σήμερα το παιδί μου είναι ενήλικας και όταν είμαι κάπου μακριά, ακόμα και στις διακοπές μου, είναι σαν να λείπει μια αποσκευή που έχεις αφήσει πίσω», εξομολογήθηκε η Βαλέρια Κουρούπη για τον γιο που απέκτησε με τον Νίκο Ξύδη.

Η Βαλέρια Κουρούπη δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί: «Μεγαλώνω πολύ πια, το σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έχω το κουράγιο να μιλήσω πίσω σε όλα αυτά, δεν με πειράζει τόσο η βρεφική ηλικία αλλά το μετά, όταν ξεκινά το σχολείο. Θα είμαι μια μεγάλη γυναίκα, θέλει αντοχές άλλου τύπου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Read More

And More