Βάνα Μπάρμπα για Ελεονώρα Μελέτη: «Η επίθεση που δέχεται δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών απέναντι στις γυναίκες»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υποψηφιότητας της Ελεονώρας Μελέτης στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δέχεται χυδαία μηνύματα στα social media και το μεσημέρι της Κυριακής 21 Απριλίου θέλησε να απαντήσει στην επίθεση που γίνεται εις βάρος της με μια μακροσκελή ανάρτηση. (Δες εδώ αναλυτικά)

Η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου σχολίασε την επίθεση που δέχεται η παρουσιάστρια, τονίζοντας πως αυτό δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών απέναντι στις γυναίκες. 

«Καλό θα είναι στο Ευρωκοινοβούλιο να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική, ένα κορίτσι σοβαρό, που γνωρίζει, απλώς θα ήθελα να πολεμάνε για την πατρίδα», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Και συνέχισε: «Αυτό για άλλη μια φορά δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών στις γυναίκες, πόσο πίσω είναι η ελληνική κοινωνία στην αντιμετώπιση των γυναικών. Αν ο κόσμος ήταν στα χέρια γυναικών, θα είχαμε έναν καλύτερο κόσμο. Εγώ είμαι πάντα με τις γυναίκες».

Read More

And More