Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Κεραία της ΕΡΤ μιλώντας για την πορεία της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, την σχέση της με τον χρόνο και την μητρότητα.
Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν είχε την καλύτερη σχέση με την εικόνα της, κάτι που φαίνεται πως άλλαξε μετά την ηλικία των 35 ετών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν είχα καμία αίσθηση της ομορφιάς μου, ποτέ δεν είχα αίσθηση της ομορφιάς μου, εκτός από τα 35 μου και μετά. Μέχρι την ηλικία των 35, των 37, πάντα ένιωθα ανασφαλής. Φαντάσου τώρα στα 20! Ένιωθα πολύ πιο ανασφαλής. Στην πασαρέλα ανέβηκα για να επιβιώσω, για να γλιτώσω από την επαρχία, για να γλιτώσω από αυτό που σιχαίνομαι, που λέγεται γάμος. Αυτό ήταν, ήταν ένα φευγιό. Και επειδή το φευγιό έπρεπε να γίνει, δεν υπήρχε άλλη διέξοδος», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.
«Ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω, μας έδιναν τότε και χρήματα. Θυμάμαι μας έδωσαν τότε μία γούνα που την πούλησα για να επιβιώσω στη μεγάλη πόλη, όλα αυτά που έκαναν τότε στα καλλιστεία, τα οποία τώρα αρνούμαι να πάω να τα δω. Με στεναχωρούν πια, τότε ήταν ωραία», παραδέχτηκε η Βάνα Μπάρμπα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ