Βάνα Μπάρμπα σε Ελένη Τσολάκη: «Έβαλα τα κλάματα πριν έρθω στην εκπομπή» – Το συμβάν που την αναστάτωσε

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό Σου Σού, όπου και μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή της,  αλλά και το ενδιαφέρον της να απασχολεί πια για το κοινωνικό της έργο και τις δράσεις της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Ελένη Τσολάκη, Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε το περιστατικό για το οποίο ενημερώθηκε νωρίτερα το πρωί και προκάλεσε την αναστάτωσή της.

«Δουλεύω με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό Ινστιτούτο όπου και είμαι Πρόεδρος και έχουμε και ένα Σωματείο «Δύναμη Ζωής» στο οποίο είμαστε όλοι εθελοντές», ανέφερε για τη δράση της σήμερα η Βάνα Μπάρμπα.

Για το συμβάν που την αναστάτωσε: «Σήμερα με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ σε εσάς και πραγματικά έβαλα τα κλάματα, στεναχωρέθηκα πάρα πολύ.

Έχουμε ένα παιδί στην Αγία Βαρβάρα, τον έχω από μικρό –  και από κάποιο λάθος προφανώς – γιατί ο άνθρωπος που είναι στην Γενική Γραμματεία της Πρόνοιας είναι σοβαρός και εξαιρετικός – σήμερα λοιπόν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ένα παιδί που είναι ορφανό, με μια μητέρα που ανήκει στην εισαγγελία ανηλίκων, δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα για την αναστάτωσή της πριν εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του Open.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 11:50”

 

Read More

And More