Βασίλειος Κωστέτσος: «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα, είναι απαράδεκτο» – Συγγνώμη από Λιάγκα

Όπως έγινε γνωστό, ένας 57χρονος καρδιοπαθής από την Αμερική είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, στον οποίο πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση καρδιάς ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου. Η είδηση έκανε τον γύρο του πλανήτη, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Γιαννακίδη να το σατιρίζει με ιδιαίτερο τρόπο στον best.

«Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;» είπε στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, κάτι που έκανε τον Βασίλειο Κωστέτσο να ξεσπάσει έντονα μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Δες το ξέσπασμα του Βασίλειου Κωστέτσου παρακάτω:

Ο Βασίλειος Κωστέτσος κλήθηκε από το Πρωινό να μιλήσει για το χιούμορ του Γιαννακίδη, ωστόσο φαίνεται πως δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του. «Η είδηση μου κίνηση το ενδιαφέρον, γιατί είμαι παθών, με ενδιαφέρει αυτή η εξέλιξη γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναυποβληθώ πάλι σε εγχείρηση. Μου έχουν δώσει μία διορία 15 χρόνων. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς. Δε μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω, συγγνώμη…» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος και έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή.

Λίγο αργότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος επανήλθε βουρκωμένος, με τον Γιώργο Λιάγκα να του ζητά συγγνώμη. «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα. Μιλάμε για ζωή των ανθρώπων, είναι απαράδεκτο. Χιούμορ είναι άλλα πράγματα. Δε μπορώ να ακούω “τι τη θέλει την καρδιά του χοίρου και είναι γουρουνόκαρδος”. Είναι δυνατόν; Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα έπρεπε να τον σταματήσει από σήμερα. Δεν δέχομαι τέτοιο χιούμορ» συνέχισε ο γνωστός σχεδιαστής.

Read More

And More