Βασίλειος Κωστέτσος: Βούρκωσε στον αέρα για την απώλεια που τον συγκλόνισε – «Στο τέλος της έκαναν τραχειοστομία»

Με αφορμή το ξέσπασμα κατά του ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Γιαννακίδη και όσα εκτυλίχθηκαν στη χθεσινή εκπομπή του Πρωινού, ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για το θέμα με την καρδιά του και τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο παρελθόν.

«Εγώ είχα ένα φύσημα, όπως τα περισσότερα αγόρια. Με παρακολουθούσαν και μου είχαν πει να προσέχω με το τσιγάρο, γιατί κάπνιζα τέσσερα πακέτα την ημέρα. Και ήταν ο λόγος που γύρισα στην Αθήνα από Νέα Υόρκη. Ήθελα να καπνίσω. Κάποια στιγμή έκανα κάποιες εξετάσεις και μου είπε ο καρδιολόγος μου ότι η βαλβίδα ήταν πολύ στενή και το αίμα δεν κυκλοφορεί. Τότε μου είπε ότι αν δεν κάνω την εγχείρηση, θα μείνω στον τόπο. Εγώ λέω πλάκα μου κάνει; Αρχίζω διάφορα γιατροσόφια, μπας και ξεβουλώσει η βαλβίδα και πέφτω στο μεγάλο δίλημμα τι εγχείρηση να κάνω…» ανέφερε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Σκεφτόμουν να κάνω με μεταλλική λαβίδα που θα με άνοιγαν από πάνω ως κάτω και είναι εφ’ όρου ζωής ή να κάνω ρομποτική με βαλβίδα χοίρου, ταύρου ή μοσχαριού αλλά αυτή σου δίνει ένα όριο στα 15 χρόνια. Μπορεί όμως στα 5 χρόνια να χαλάσει. Έκανα τη δεύτερη» είπε χαρακτηριστικά κι έδειξε την ουλή από την εγχείρηση.

«Είμαι καλά τώρα αλλά είμαι πολύ ευάλωτος από τους θανάτους των γονιών μου. Έζησα το τέλειο με τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και ταυτόχρονα έζησα και το δυσοίωνο του θανάτου. Να βλέπεις τη μητέρα σου έτσι… Στο τέλος της έκαναν τραχειοστομία» συνέχισε ο Βασίλειος Κωστέτσος, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του.

Read More

And More