Βασιλική Δροσάτου – MasterChef: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Σωτήρη Κοντιζά»

Η Βασιλική Δροσάτου εξασφάλισε το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef 6 και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα. Η 47χρονη η οποία στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί μαθήματα μαγειρικής, ένιωσε δικαιωμένη για την προσπάθειά της στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Στην πρεμιέρα του MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε πρώτους τους συμμετέχοντες για τις αλλαγές στον φετινό κύκλο αλλά και την ύπαρξη του golden pin το οποίο θα έστελνε τον πρώτο υποψήφιο απευθείας στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Βασιλική Δροσάτου στο άκουσμα του ονόματός της, δεν πίστευε από την χαρά της, μιας και εξασφάλισε πρώτη του golden pin.

Μετά το τέλος της οντισιόν η Βασιλική Δροσάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star: «Ουρλιάζω από τη χαρά μου, δεν το πιστεύω ακόμα γιατί είχα έρθει εντελώς outsider εδώ πέρα, ωστόσο είμαι τρελαμένη με την μαγειρική. Πηγαίνω σε σχολή μαγειρικής τον τελευταίο χρόνο», ανέφερε η διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Και πρόσθεσε: «Ο Σωτήρης Κοντιζάς μου έδωσε το golden pin και δεν φαντάζεστε τι πέρασα μέχρι να το εξασφαλίσω. Δεν έχω χαρεί ξανά τόσο πολύ στη ζωή μου, θέλω να τους δω σύντομα και να ζητήσω χίλια συγγνώμη, από τη χαρά μου έπιασα τον Σωτήρη Κοντιζά και του έκανα κεφαλοκλείδωμα. Νομίζω έγινα ρεζίλι», είπε η Βασιλική Δροσάτου.

Read More

And More