Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: «Άφησα τον πρωταθλητισμό γιατί πρέπει να στηρίξω τον άντρα μου για την Ολυμπιάδα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου παραχώρησε η Βασιλική Μιλλούση.

Η γνωστή αθλήτρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό, ενώ εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί την κάθοδό της στην ενόργανη ταυτόχρονα με την άνοδο του συζύγου της, Λευτέρη Πετρούνια.

«Όταν μπαίνεις από τόσο μικρή ηλικία στον πρωταθλητισμό, τα παιδικά σου χρόνια είναι περίεργα. Πέρασα δύσκολα και ψυχικά και σωματικά, θέλει μεγάλη προσπάθεια, πολλή αντοχή και δουλειά με τα συναισθήματά σου. Κανένα παιδί σε τόσο τρυφερή ηλικία δεν είναι προετοιμασμένο και δεν μπορεί να δουλέψει τα συναισθήματά του», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

Και συνέχισε: «Αθλητισμό κάνω αλλά άφησα τον πρωταθλητισμό γιατί πρέπει να στηρίξω και τον άντρα μου που ετοιμάζεται για Ολυμπιάδα. Είναι δύσκολο που κι εγώ και ο Λευτέρης είμαστε πρωταθλητές στο ίδιο άθλημα γιατί υπάρχει μια άτυπη σύγκριση».

Όπως είπε, η κάθοδός της για την αποχώρηση της ήρθε παράλληλα με την άνοδο του Λευτέρη Πετρούνια οπότε το να το διαχειριστεί ήταν πολύ δύσκολο. Ακόμη, παραδέχτηκε πόσο έχει αλλάξει μετά τον ερχομό των κοριτσιών της.

«Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια, δεν νομίζω ότι υπάρχει χρυσή τομή. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει τη γυμναστική μέσα από εμάς, έχουν κλίση γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα και όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές», κατέληξε η Βασιλική Μιλλούση.

Read More

And More