Βασιλική Μιλλούση: Το ταξίδι στο Τόκιο και η αποκάλυψη για την καθημερινότητα χωρίς τον Πετρούνια

Καλεσμένη στην εκπομπή “Alpha Παντού” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Βασιλική Μιλλούση. Η γνωστή αθλήτρια μίλησε για την οικογένειά της με τον Λευτέρη Πετρούνια, όσο εκείνος βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης στοχεύει γι’ ακόμα μια φορά στο χρυσό μετάλλιο και όλοι οι Έλληνες βρίσκονται στο πλευρό του. 

“Νομίζω ότι αυτή η περίοδος πια, εκτός από αγχωτική, είναι και το αποκορύφωμα τους άγχους, της στενοχώριας, της αναμονής… Έφτασε η μεγάλη στιγμή και όλοι περιμένουμε από μέρα σε μέρα να δούμε τον μπαμπά μας στην τηλεόραση και να του πούμε “μπράβο”, όπως λέει και η Σοφία”, ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση λίγο πριν από τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια.

Όσον αφορά την καθημερινότητά της με τα παιδιά και το ταξίδι στο Τόκιο, η Βασιλική Μιλλούση είπε: “Η Σοφία τον Νοέμβριο θα γίνει δύο. Έτυχε να έρθουν κοντά τα δύο παιδιά, δεν προγραμματίζονται αυτά. Φυσικά το καλοδεχτήκαμε και όσο δύσκολο κι αν ήταν, τώρα το απολαμβάνουμε.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω φύγει από το σπίτι, δεν έχω ταξιδέψει. Το πρώτο μου ταξίδι θα ήταν τώρα, που θα πάω στο Τόκιο.Ο Λευτέρης από τη ν πρώτη στιγμή ξεκίνησε να κάνει ταξίδια, γιατί έπρεπε να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο με τις προκλήσεις. Δεν νομίζω ότι το συνηθίζεις αυτό και όσο πιο μακριά είναι τόσο πιο δύσκολο είναι. 

Δεν μου έχει τύχει κάτι σοβαρό, όσο λείπει ο Λευτέρης. Η αλήθεια είναι ότι πέφτει αρκετό βάρος επάνω μου. Από την καθημερινότητα μέχρι και τα πιο σύνθετα. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά φτιάχνεται”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More