Βασιλική Τρουφάκου: Ο θάνατος του πατέρα της και ο ρατσισμός που βιώνουν οι γυναίκες στην υποκριτική

Σε μια σπάνια αναφορά για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για τον μισογυνισμό που είναι βαθιά ριζωμένος στην κοινωνία μας, προχώρησε η Βασιλική Τρουφάκου το βράδυ της Δευτέρας 18/12 μέσα από την εκπομπή Night Out

«Είμαι και πολιτικός μηχανικός. Συνεργάζομαι με το γραφείο του αδελφού μου γιατί εγώ είμαι κυρίως ηθοποιός. Έχω δυο αδελφούς που με έχουν βασανίσει πολύ ως παιδί. Ο μεγάλος μου αδελφός όμως έχει υπάρξει και προστάτης μου σε πολλές φάσεις της ζωής μου» ανέφερε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου.

Στη συνέχεια, εμφανώς συγκινημένη μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της. «Η σχέση με τον μπαμπά μου ήταν καλή. Ήταν ο κλασικός πατέρας που έλειπε πολύ από το σπίτι αλλά η σχέση μας ήταν καλή. Είναι μεγάλη τελεία όταν χάνεται ο ένας γονιός από τη ζωή. Μπαίνει μια μεγάλη τελεία.

Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται όταν φύγει και μετά αρχίζει κάτι πολύ ωραίο, ανήκει πάλι σε σένα και μπορείς να πλάθεις τις εικόνες που θες, ανήκει πάλι σε εσένα και όχι στην αρρώστια το» είπε η ηθοποιός.

«Με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου. Ξέρω όμως ότι με περιμένουν και άλλα πράγματα μεγαλώνοντας, μου ανοίγουν κι άλλοι ρόλοι. Έχει και τα καλά του το να μεγαλώνεις λίγο» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο η Βασιλική Τρουφάκου.

Τέλος, η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε για τον μισογυνισμό που είναι βαθιά ριζωμένος στην κοινωνία μας αλλά και την επιθυμία της να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια.

«Αυτό με την ομορφιά δεν είναι το πρόβλημα. Ο μισογυνισμός είναι το θέμα. Υπάρχει σε όλους μας. Είμαστε πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα, έχουμε λιγότερη υπομονή απέναντι στις γυναίκες.

Όταν μια γυναίκα λέει την άποψή της θεωρείται σκύλα. Όλοι έχουμε μισογυνισμό… Στη δουλειά μας για παράδειγμα, λένε να κλείσουν πρώτα τους άντρες και μετά τις γυναίκες… Έχω βρει τον μπελά μου γιατί έχω διεκδικήσει πράγματα, έχω χάσει δουλειά. Έχω βρει άλλη μετά αλλά εντάξει… » είπε.

«ε ξέρω αν είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια. Μου αρέσει σαν μελλοντική σκέψη. Θα δούμε αν τα καταφέρω. Θέλω να είναι μια οικογένεια που θα υπάρχει αγάπη… Έχω καλά παραδείγματα από οικογένειες με φίλους μου» κατέληξε η Βασιλική Τρουφάκου.

Read More

And More