Βασίλης Γκουρούσης: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή του – «Φυσικά και έχω μιλήσει με την Τέτα Καμπουρέλη»

 Ο Βασίλης Γκουρούσης, 14 μήνες μετά την αποφυλάκισή του, έκανε την πρώτη εμφάνισή του το βράδυ της Τρίτης. Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, έμεινε στο σπίτι των γονιών του και όχι στην οικία που διέμενε με τη γνωστή αισθητικό.

Η Τέτα Καμπουρέλη, μάλιστα, εμφανίστηκε μόνη της στην πρώτη προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», όπου την απαθανάτισε το TLIFE.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;» δήλωσε στη Μαίρη Αρώνη και το Πρωινό ο Βασίλης Γκουρούσης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164