Βασίλης Καλλίδης: Μένει ή φεύγει από το πλευρό της Φαίης Σκορδά;

Βασίλης, ο… θαυματουργός, μεγάλη η χάρη του! Ναι, γιατί ο Βασίλης Καλλίδης όταν έχει κέφια; Κάνει θαύματα στη κουζίνα!

Θαύματα έκανε και την προηγούμενη σεζόν στη κουζίνα του “Πρωινού”, μιας και ο πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η Φαίη Σκορδά και ο Βασίλης Καλλίδης, ξανά συναντήθηκαν στο ίδιο πλατό. Αυτή τη φορά δεν ήταν φυσικά το πλατό του Mega, αλλά του ΑΝΤ1!

Και μάλιστα; Το συγκεκριμένο τηλε-συνοικέσιο ήθελε με τρέλα η ίδια η Φαίη, η οποία κι ανέλαβε το δύσκολο έργο να πείσει τον γνωστό chef να ξανά συνεργαστούν σε καθημερινή βάση και τα κατάφερε.

‘Οσο για του χρόνου; Τι γίνεται του χρόνου; Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε με την είδηση πως ο Βασίλης υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίσει. Μία είδηση η οποία άρχισε να διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς και προκάλεσε αίσθηση.

Τελικά ,όμως, ο Βασίλης Καλλίδης τη σεζόν 2018-2019 δεν θα είναι μαζί με τη Φαίη; Σύμφωνα με τα νεότερα και με όσα έπιασαν οι κεραίες μου, ο αγαπημένος chef δεν πάει πουθενά, πουθενά, στο “Πρωινό” θα μείνει. Άλλωστε, η “χημεία” του με την Φαίη είναι πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

“Ακόμα δεν έχουν γίνει οι οριστικές συζητήσεις και δεν έχουν “κλειδώσει” τα πάντα σε σχέση με την νέα σεζόν και με το “Πρωινό”, όμως, απ ΄όσο γνωρίζω, τελικά δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Βασίλη Καλλίδη”, αποκαλύπτει στο TLIFE στέλεχος του ΑΝΤ1 και προφανώς; Κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Όπως και να ΄χει νεότερα για το “Πρωινό” θα έχουμε πλέον, μετά τις 20 Αυγούστου…

Read More

And More