Βασίλης Καρράς: Η αποκάλυψη για την ημέρα της απαγωγής του – «Βγήκαν με τα πιστόλια και τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό»

Ο Θάνος Κανούσης, ο συγγραφέας της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 μιλώντας για τη ζωή του λαϊκού ερμηνευτή αλλά και τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον ίδιο.

Περιγράφοντας μερικές από τις έντονες στιγμές του Βασίλη Καρρά, ο Θάνος Κανούσης αναφέρθηκε στην ημέρα της… απαγωγής του τραγουδιστή.

«Ξύπνησε κάποια στιγμή για να πάει στο πανηγύρι στο Αγρίνιο, αργήσανε οι άνθρωποι να τον πάρουνε και υπήρχαν δυο τύποι οι οποίοι συστήθηκαν ως καπνέμποροι και του είπαν: “άρχοντά μου, τι κάνεις; Εμείς θα σε πάμε στο πανηγύρι”. Μπήκε στο αυτοκίνητο με δυο ανθρώπους που ήταν θαυμαστές του. 

Κατά την πορεία το αυτοκίνητο λοξοδρομεί και βγαίνουν κάποιοι τύποι με πιστόλια, τον απαγάγουν και τον πάνε σε ένα χωριό ακατοίκητο μέχρι τις 4 το πρωί… η συναυλία δεν έγινε. Αυτό έγινε γιατί τότε στο χωριό ήταν κι άλλο πανηγύρι και να μην μαζέψει όλο τον κόσμο ο Βασίλης Καρράς ο οποίος ήταν και το πρώτο όνομα», ανέφερε ο συγγραφέας Θάνος Κανούσης για τον Βασίλη Καρρά.

Read More

And More