Βασίλης Καρράς: «Μουδιασμένη» η Πέγκυ Ζήνα στις πρώτες δηλώσεις για τον θάνατό του – «Πάλεψε πάρα πολύ»

Για τον Βασίλη Καρρά, όπως τον γνώρισε εκείνη, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα το πρωί της Δευτέρας 25/12 στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Συνδέσεις» με αφορμή τον θάνατό του.

Η Πέγκυ Ζήνα έκανε λόγο για έναν γενναιόδωρο, γλυκό και αυθεντικό άνθρωπο. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ανέφερε πως ο θάνατος του Βασίλη Καρρά, έκανε τη φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς άβολη τόσο για εκείνη όσο και τους συναδέλφους της καθώς και για όλο τον κόσμο.

«Όταν μπήκα κι εγώ σε αυτό τον χώρο, έτυχε να δουλέψω μαζί του. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, μοιραστήκαμε και ένα τραγούδι» είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα και πρόσθεσε,

«Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρος, ήταν ένας γλυκός άνθρωπος με πολύ χιούμορ και αυθεντικός σαν καλλιτέχνης. Πολύ αυθεντικός, έτσι ώστε να είναι αποδεκτός απ’όλους τους χώρους του ελληνικού τραγουδιού. Συνεργάστηκαν μαζί του πολλοί και διαφορετικοί δημιουργοί και καλλιτέχνες».

«Η παραμονή Χριστουγέννων ήταν η πιο άβολη που έχουμε βιώσει, πιστεύω και οι συνάδελφοί μου και εγώ. Πάντα οι λαϊκοί τραγουδιστές λέμε πάρα πολλά τραγούδια του Βασίλη Καρρά, γιατί έχει τις περισσότερες λαϊκές επιτυχίες των τελευταίων 25 – 30 χρόνων, ήταν πάρα πολύ άβολα σήμερα και ήταν και ο κόσμος πολύ μαγκωμένος. Έλαβα τεράστια αγάπη και τεράστια συγκίνηση απόψε» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο κλίμα που επικρατούσε στις πίστες λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του.

«Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ο Βασίλης Καρράς πάλεψε πάρα πολύ με την ασθένειά του, περισσότερο από τον καθένα, το γνωρίζουμε όσοι βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο, οπότε ίσως του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό με την ψυχή του» κατέληξε η Πέγκυ Ζήνα.

Read More

And More