Βασίλης Καρράς: «Ο Θεός να μας δίνει δύναμη» – Οι τελευταίες δηλώσεις 2,5 μήνες πριν από τον θάνατό του

Σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή, μετά από μια δύσκολη περίοδο που βίωσε με την υγεία του τα τελευταία δύο περίπου χρόνια.

Αρκετές μάλιστα φορές, ο λαϊκός τραγουδιστής είχε κληθεί να διαψεύσει όσα γράφονταν για την υγεία του και το χειρότερο σενάριο. Δυστυχώς, Παραμονή Χριστουγέννων και ο Βασίλης Καρράς δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Βασίλης Καρράς είχε κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στο Live show του Fame Story. Τα λόγια του μάλιστα στο talent show ήταν και οι τελευταίες του δηλώσεις στο κοινό.

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. , να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε» είπε αρχικά ο Βασίλης Καρράς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος του είπε πόσο τον αγαπά και πόσο χαίρεται που τον ακούει, με τον Βασίλη Καρρά να του απαντά με μια ατάκα όλο νόημα.

«Πιτσιρίκο. Ε, πιτσιρίκο… είμαι εδώ!» είπε ο Βασίλης Καρράς.

Read More

And More