Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο – Βουβός πόνος για τη σύζυγο και την κόρη του

Το 40ημερο μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/1 στο χωριό του, Κοκκινόχωμα Παγγαίου στην Καβάλα με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες να δίνουν το παρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη στο «Πρωινό», η οικογένεια θέλησε να κρατήσει μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους το μνημόσυνο, ενώ οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί ήταν περίπου 350. Ανάμεσά τους, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Χάρης Ακριτίδης, ο Νίκος Κοκλώνης και άλλοι. 

Μετά το μνημόσυνο, η οικογένεια του Βασίλη Καρρά είχε οργανώσει και ένα τραπέζι για τα πολύ στενά πρόσωπα της οικογένειας, ενώ ο δημοσιογράφος τόνισε πως η σύζυγος και η κόρη του τραγουδιστή είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά.

Να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Καρράς έφυγε την παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών, μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Read More

And More