Βασίλης Κούρτης: Ο τενόρος που έθεσε υποψηφιότητα για τη Eurovision 2023 – «Δεν τρώω γαλακτοκομικά και καυτερά»

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα με την Κύπρο για τη Eurovision, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day για την καθημερινότητά του.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το είδος μουσικής, γιατί την άκουγα από πολύ μικρός. Άκουγα και τον Μάριο Φραγκούλη να τραγουδάει, όταν ήμουν 10 χρονών. Ζήτησα λοιπόν από τους γονείς μου να με γράψουν σε ένα Ωδείο» απάντησε αρχικά ο Βασίλης Κούρτης.

«Έχει χρειαστεί να κάνω αφωνία πριν εμφανιστώ στο Ηρώδειο. Την προηγούμενη ημέρα δεν μιλούσα σε κανέναν. Παίζουν ρόλο αυτά που τρώω. Δεν κάνει καθόλου να τρώω γαλακτοκομικά και καυτερά. Μου έχει ζητηθεί 2-3 φορές να μπω σε σόου ταλέντων αλλά έχω πει κατευθείαν όχι» συνέχισε ο Βασίλης Κούρτης.

Αναφορικά με τη γνωριμία του με τον Μάριο Φραγκούλη, ο 28χρονος τενόρος δήλωσε: «Ήμουν Γ’ Λυκείου και κάναμε ένα αφιέρωμα για τον Γιάννη Μαρκόπουλο. Με το πέρας της εκδήλωσης μου είπε αν ακούω πολύ Μάριο Φραγκούλη κι εγώ απάντησα από 10 χρονών. Έτσι μας έφερε σε επαφή και συνεργαστήκαμε όταν ήμουν εγώ 20 χρονών».

Read More

And More