Λίγες ώρες αφότου πήρε παραμάζωμα αρκετά αυτοκίνητα, ο Βασίλης Μπισμπίκης τηλεφώνησε στη Δέσποινα Βανδή για να της πει για το συμβάν. Τις πληροφορίες μετέφερε στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας.
Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο ηθοποιός δεν αντιλήφθηκε εκείνη την ώρα τι συνέβη και το πρωί της επόμενης ημέρας (27/09) κάλεσε την τραγουδίστρια και της είπε ότι έκανε μία βλακεία και θα σπεύσει να τη διορθώσει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε στη Δέσποινα Βανδή πως «το πρωί που ερχόμουν στο σπίτι, έκανα μία μ…κία, μην ανησυχείς, δεν είναι κάτι μεγάλο και θα το διορθώσω».
«Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτά τα λόγια, αλλά ξέρω ότι πήρε τηλέφωνο τη Δέσποινα. Η πρόθεση του Βασίλη ήταν να διορθώσει αυτό το πράγμα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένας πανικός, ένας φόβος των media και πρέπει να γίνει ένας χειρισμός. Εκείνη την ώρα είναι που θολώνει το μυαλό και που δεν ξέρεις τι να κάνεις… Κι αντί να πάει το Σάββατο το πρωί στην Αστυνομία, επέλεξε να πάει στη Ναταλία» σημείωσε ο παρουσιαστής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ