Βασίλης Παϊτέρης: Απαντά στους γιους του, μετά τις δηλώσεις ότι δεν έχουν επαφές – Ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στην εκπομπή “Το Πρωινό“, μετά τις δηλώσεις των γιων του, που ανέφεραν ότι έχουν να μιλήσουν μαζί του δύο χρόνια

“Εγώ τα παιδιά δεν τα αγαπώ, τα λατρεύω. Έχω επτά παιδιά από τρεις γυναίκες, αν μου κόψουν το ένα δάκτυλο, θα πονέσω το ίδιο αν μου κόψουν και τα υπόλοιπα. Τα αγαπώ τα παιδιά μου. Όντως δεν ήθελα να γίνουν καλλιτέχνες, γιατί δεν ήθελα να κάνουν τη νύχτα μέρα. Κοιτάξτε που έχει φτάσει η νύχτα, οι καλλιτέχνες πεινάνε. 

Δεν μπορεί να λένε τα παιδιά μου να λένε αυτά τα πράγματα από τη στιγμή, που πέρυσι έκανα μία εγχείριση μπαλονάκι και ήρθαν στο νοσοκομείο. Στις γιορτές ήμασταν μαζί… Όταν τα παιδιά μου είπαν ότι θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά, είπα “εντάξει, ελάτε να κάνουμε πρόβες, ελάτε να δουλεύουμε μαζί, ελάτε να πάμε μαζί σε συναυλίες” και εκείνοι έλεγαν “όχι, θέλουμε να κάνουμε μόνοι μας καριέρα”.

Αλλά ο τρόπος που επιλέξανε να κάνουν καριέρα δεν είναι σωστός. Τα παιδιά μου δεν είναι μικρά παιδιά για να έρθουν σε εσάς, να έρθουν στο σπίτι και να πουν “ρε πατέρα έχουμε αυτά τα θέματα μαζί σου”. Τα προβλήματα δεν λύνονται μέσω της τηλεόρασης. Εγώ με τα παιδιά μου μιλάω, είμαστε καλά, ποιος γονιός δεν αγαπάει τα παιδιά του. Ξέρουν που είμαι, ας έρθουν να με βρουν στο σπίτι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παϊτέρης.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την ενόχλησή του, λέγοντας: “Εγώ διαφωνώ με αυτό και στο λέω ευθέως. Ο πατέρας παίρνει πρωτοβουλία, όχι τα παιδιά. Τώρα δε σημαίνει ότι έχω δίκιο, αλλά διαφωνώ. Εσύ παίρνεις πρωτοβουλία και τους λες “ελάτε να με βρείτε”, η πρωτοβουλία είναι να πάρεις τηλέφωνο και να πεις “έχετε πρόβλημα, ελάτε να το λύσουμε””.

Read More

And More