Βασίλης Παϊτέρης: «Τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και 650.000 ευρώ πρόστιμο – Κάνω κοινωφελή εργασία»

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε τον Βασίλη Παϊτέρη, ο οποίος μίλησε για τις 250 μηνύσεις που του έχουν ασκηθεί, την κοινωφελή εργασία, τα πρόστιμα ύψους 650.000 ευρώ που του έχουν επιβληθεί, την απόφαση να γίνει ωμοφάγος, αλλά και τα πρώτα χρόνια της καριέρας του που τραγουδούσε με… λιοντάρια.

«Μετά από 250 μηνύσεις, τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και 650.000 πρόστιμο. Τα έχω βεβαιώσει αυτά τα λεφτά και κάνω κοινωφελή εργασία, γιατί να πάω φυλακή; Θα έβγαζα και κάποια τραγούδια και θα τα έβγαζα πέρα», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Με παρατούσαν οι γυναίκες, επειδή ήταν η δουλειά μου τέτοια, επειδή δεν τις έβλεπαν ούτε τα παιδιά μου. Δούλευα 7 ημέρες την εβδομάδα. Τι να κάνω εγώ; Να την παρακαλέσω να έρθει να ξανακάτσει μόνη της; Πολλές φορές άφηνα δουλειές για να είμαι με τα παιδιά μου», ανέφερε για τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

Όσο για τα παιδιά του, ο Βασίλης Παϊτέρης είπε: «Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, ήθελα ο ένας να γίνει λογιστής και ο άλλος δικηγόρος, αλλά δεν ήθελαν. Είμαι υπερήφανος για όλα τα παιδιά μου και ας έχουν κάποια παράπονο, έκαναν καριέρα μόνοι τους, δεν ήθελαν να τους βοηθήσω».

Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί

«Kάνω ωμοφαγία λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά. Μένω στο βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φόρες την ημέρα. Δεν τρώω καθόλου κρέας, ούτε γάλα, μόνο φρούτα λαχανικά και ξηρούς καρπούς. Ανεβαίνω το βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φορές την ημέρα! Έχω ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε», εξήγησε σχετικά με τη διατροφή του και το πρόβλημα υγείας του.

Μιλώντας για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό ο Βασίλης Παϊτέρης είπε ότι «Πρόσφατα κρύωσα πολύ άσχημα, το λένε κορονοϊό, δεν πιστεύω εγώ, το πέρασα ήπια».

Read More

And More