Βασίλης Πορφυράκης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ματίνα Νικολάου – Πώς θα της έκανε πρόταση γάμου;

Ο Βασίλης Πορφυράκης παραχώρησε συνέντευξη στο Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του μετά την απώλεια της μητέρας του. Μάλιστα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σύντροφό του Ματίνα Νικολάου και στο ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου στο μέλλον.

“Με τον Νίκο Μουτσινά είμαστε φίλοι και χαίρομαι πολύ που τον γνωρίζω. Είναι εξαιρετικό παιδί. Ο θάνατος της μαμάς μου στα 38 της χρόνια ήταν ένα τεράστιο εμπόδιο. Μια μεγάλη δοκιμασία. Σήμερα αυτός ο τοίχος, όταν πας σπίτι και έχεις τόσες αγκαλιές και αγάπη… Μου το είχε πει η μάνα μου μετά από χρόνια θα καταλάβω τι μου άφησε. Είναι σπουδαίο να έχεις τρία αδέλφια. Με βλέπουν σαν μπαμπά, ειδικά ο μικρός που έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Είμαι ένας αυστηρός αδερφός. Υπάρχει μεγάλη αγάπη.

Στη ζωή πρέπει να βρεις όλα αυτά που σε γεμίζουν και εγώ τα έχω βρει όλα στην Ματίνα. Το καλό είναι ότι γνωριστήκαμε σε πολύ καλές βάσεις. Χωρίς πολλές επιτυχίες, δημοσιότητα, γήινα. Αν της έκανα πρόταση γάμου θα ήταν όλο τρολ. Θα ήταν ρόλος, γιατί αυτά θέλει… Όχι ακόμα δεν θα γίνει, έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας” εξομολογήθηκε ο Βασίλης Πορφυράκης.

 

Read More

And More