Βασίλης Ζούλιας: «Αν οι γυναίκες κάτσουν σπίτι τους 3 μέρες, θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία»

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega». Ο γνωστός σχεδιαστής και αντιπρόεδρος της ελληνικής ένωσης σχεδιαστών μόδας, μίλησε για τις τάσεις της μόδας, τα ρούχα που επιλέγουν οι Έλληνες για τις γιορτές, και για τις προϋποθέσεις της επιτυχίας στον χώρο της αγοράς ένδυσης.

«Υπάρχει πολύ δυνατή ελληνική μόδα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Αφού μπορώ εγώ μπορούν και άλλοι, και έχουν διαπρέψει πολλοί επίσης. Ας αφήσουμε τις γυναίκες να κάνουν ό,τι θέλουν. Αν οι γυναίκες κάτσουν σπίτι τους 3 μέρες θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία, οπότε σας ευχαριστούμε. Οι γυναίκες στηρίζουν την παγκόσμια οικονομία» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

 

Όσον αφορά στο τι να προσέξουμε στιλιστικά την Πρωτοχρονιά, ο σχεδιαστής μόδας λέει: «Μπορούμε να φορέσουμε ένα πουλόβερ με την παγιέτα για να την «κατεβάσουμε» ή να την αποφύγουμε τελείως. Ας αφήσουμε τις γυναίκες να κάνουν ό,τι θέλουν. Τους άντρες πρέπει να μας ακούνε οι γυναίκες μόνο για θέματα ντυσίματος, για οικονομικά ή αγορές ακίνητων να ακούμε εμείς τις γυναίκες».

Read More

And More