Βασίλης Ζούλιας για Emily in Paris: «Μέσα σε ένα βράδυ γυναίκες από 160 χώρες έψαχναν τα ρούχα μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε την Τρίτη 4/4 ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο κορυφαίος σχεδιαστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του ως ενδυματολόγος στη σειρά Emily in Paris, που έχει γίνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως μέσω του Netflix.

«Στη χώρα μας τα έχουμε καταφέρει και η επιτυχία του Emily in Paris μας έδωσε τεράστια χαρά. Μπήκαμε στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας μέσα σε μία νύχτα. Ξεκίνησε η προβολή της στις 23 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ και μέχρι το πρωί είχαν μπει γυναίκες από 160 χώρες, που έψαχναν τα ρούχα που φόραγε η πρωταγωνίστρια», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας και συνέχισε: «Το e-shop άρχισε να χτυπάει κόκκινο και ευτυχώς ήμασταν προετοιμασμένοι. Ειδικά το κίτρινο σακάκι που φόρεσε είχε πολλή επιτυχία».

«Έχω να περιμένω κάτι ακόμη από τον παραγωγό της σειράς, τον Darren Star. Θα βγει τώρα μία νέα σειρά, το Glamorous, με τη Σαμάνθα από το Sex and the City, την Kim Cattrall, η οποία θα φορέσει 4-5 ρούχα μου», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Βασίλης Ζούλιας, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τις Χρυσές Σφαίρες.

«Το outsider από την Ελλάδα κατάφερε να ξεχωρίσει στα Golden Globes. Έγινε viral. Οι Έλληνες δημιουργούμε τάσεις και δεν μας λείπει απολύτως τίποτα. Βλέπω τόσα ταλέντα με φοβερή δυναμική. Πρέπει αυτό με το «εξωτερικό» να το αποβάλλουμε. Εμένα με βρήκε η Patricia Field, δεν πρέπει να αισθανόμαστε ότι είμαστε στην απ’ έξω», κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

Read More

And More