Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για την ενόχληση με τις ερωτήσεις για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – «Δεν είναι ωραίο να λέμε συνέχεια τα ίδια»

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε ξανά δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και εξήγησε τον λόγο που ενοχλείται όταν της κάνουν ερωτήσεις για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες: «Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο».

Σε χθεσινές δηλώσεις της, η Βάσω Λασκαράκη εξήγησε: «Δεν με έχει ενοχλήσει κάτι ρε παιδιά, αλήθεια σας το λέω. Μερικές ερωτήσεις είναι και κάπως άκομψες. Προσβάλλουμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Δεν είναι ωραίο να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Κι εσείς το ξέρετε και οι άνθρωποι που το σχολιάζουν μετά το ξέρουν. Κι εμείς το ξέρουμε, απλά όλοι πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι μια πρεμιέρα, έχουν την αγωνία τους, ερχόμαστε να τους στηρίξουμε, δεν έρχομαι για να πω…».

 

«Καταλαβαίνω ότι εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας και να ρωτήσετε κάποια πράγματα, αλλά κι εγώ συμπάσχω εκείνη τη στιγμή με τους ανθρώπους που θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Κι εκείνη την ώρα που πάω λέω “θα με ρωτήσουν πάλι γι’ αυτό;” και δεν θα πούμε τίποτα για την παράσταση. Και ο κόσμος θα πει “αυτή λέει πάλι τα ίδια”» πρόσθεσε η Βάσω Λασκαράκη.

Read More

And More