Βάσω Λασκαράκη: Το διαζύγιο από τον Γιάννη Τσιμιτσελη και η γνωριμία της κόρης τους με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμάδες” της ΕΡΤ με τη Ζωή Κρονάκη την Κυριακή 11/4. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που ανακοίνωσαν με τον πρώην σύζυγό της το διαζύγιο στην κόρη τους, Εύα, αλλά και το πώς εκείνη γνώρισε το νέο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο.

Για το πώς ανακοίνωσαν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην κόρη τους το διαζύγιο: “Καμία απόφαση διαζυγίου δεν είναι εύκολη. Η Εύα τώρα είναι τεσσάρων, οπότε καθίσαμε κάτω, βάλαμε στην άκρη τις διαφορές που είχαμε, συμβουλευτήκαμε μία ψυχολόγο και μία παιδοψυχολόγο, μας είπαν πώς πρέπει να το χειριστούμε, τι πρέπει να πούμε, ποιες αντιδράσεις να περιμένουμε και πιστεύω ότι αυτό μας βοήθησε πολύ. Πρώτα απ’ όλα στη δική μας ψυχολογία για το πώς θα το χειριστούμε γιατί εκείνη τη στιγμή πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος, πρέπει να αφήσεις στην άκρη και να πας ως γονιός με τον άλλον για ένα κοινό καλό που είναι το παιδί”.

Για τη γνωριμία της Εύας με τον Λευτέρη Σουλτάτο: “Η Εύα γνώρισε αρχικά τον Λευτέρη σε φιλικό επίπεδο. Είχαμε κατέβει στην Κρήτη για διακοπές και είχαμε μείνει περίπου δύο μήνες και εκεί τον γνώρισε στην παρέα, κοινωνικά. Μετά από 2-3 μήνες που γυρίσαμε στην Αθήνα κάναμε κάποια κουβέντα, ερχόταν μας έβλεπε και εκεί της είπα ότι η μαμά με τον Λευτέρη είναι σύντροφοι και ότι αποφάσισαν να φτιάξουν μαζί τη ζωή τους. Ήταν δεκτική και έκανες ερωτήσεις”.

Για την αντίδραση της Εύας στο ενδεχόμενο να αποκτήσει αδερφάκι: “Πολλές φορές ρωτάει για ένα δεύτερο αδερφάκι γιατί και οι πιο πολλοί φίλοι της έχουν. Τώρα δεν ξέρουμε πώς θα το εκλάβει αν κάποια στιγμή συμβεί”.

Read More

And More