Βέφα Αλεξιάδου: Σε παζάρι στον Ελαιώνα βρέθηκαν να πωλούνται προσωπικά της αντικείμενα

Αναμνηστικά και προσωπικά αντικείμενα της Βέφας Αλεξιάδου βρέθηκαν να πωλούνται σε αγγελία στο facebook, έναντι των 150 ευρώ. 

Με τη διάσταση που πήρε το θέμα ο πωλητής των αντικειμένων μίλησε στην πρωινή εκπομπή Super Κατερίνα λέγοντας ότι απέσυρε την αγγελία, καθώς θεώρησε την κίνηση βιαστική.

«Καμία απολύτως σχέση δεν είχα με τη Βέφα Αλεξιάδου. Ένας πωλητής τα είχε απλωμένα κάτω. Χύμα φωτογραφίες στα καλάθια. Στην αρχή είδα τα μετάλλια αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν της Βέφας Αλεξιάδου, βραβεία, μετάλλια και πλακέτες. Στενοχωρήθηκα να πω την αλήθεια. Πόσο κάνουν ρώτησα; Μου είπε μια πολύ χαμηλή τιμή και έτσι τα πήρα», ανέφερε ο πωλητής.

«Σκεφτόμουν κάποια στιγμή ότι ένας άνθρωπος του χώρου θα ήθελε να τα πάρει. Δεν γνωρίζω τι αξία έχουν στην πραγματικότητα αλλά δεν περίμενα να πάρει τόση δημοσιότητα το θέμα. Παρ’ όλο που βρέθηκαν δυο τρεις αγοραστές αποφάσισα να αποσύρω την αγγελία γιατί μου φάνηκε μια βιαστική κίνηση», πρόσθεσε στις δηλώσεις του για την πρωινή εκπομπή του Alpha.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164