Βέρα Μακρομαρίδου για Τέμπη: «Δεν θεωρώ ότι ήταν ανθρώπινο λάθος, δεν έχω λόγια»

Η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Ισίδωρο Φικάρη. Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε δεκάδες ζωές.

«Νιώθω ότι είμαι σε ένα κράτος που δεν με προστατεύει. Νιώθω ότι ο οποιασδήποτε θα μπορούσε να ήταν μέσα σε αυτό το τρένο. Δεν θεωρώ ότι ήταν ανθρώπινο λάθος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ευθύνεται ο σταθμάρχης. Λυπάμαι, δεν έχω λόγια γι΄αυτό. Να θυμόμαστε ότι όλοι είμαστε περαστικοί», ανέφερε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Για την απώλεια των γονιών της: «Η μητέρα μου είχε καρκίνο δύο χρόνια και δύο χρόνια νοσούσε από αυτό. Ξεπέρασε το προσδόκιμο ζωής και τις υποθέσεις που έκαναν οι γιατροί. Υπάρχει μια προετοιμασία γι’ αυτό.

Με τον πατέρα μου ήταν πολύ λιγότερο, ήταν ανεύρυσμα οπότε δέκα μέρες νοσηλεύτηκε, ήταν πιο απότομο, αλλά επειδή ήμουν 20 χρονών και όχι 30, κάπως επειδή μπαίνουν μπροστά οι μεγαλύτεροι, μπήκε μπροστά η μαμά μου, μπήκε μπροστά η αδελφή μου, κάπως σα να με άφηναν να μην καταλάβω πολλά», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Read More

And More