Βικτώρια Καρύδα: Η αποκάλυψη για την σχέση, μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή – «Μου έκανε πρόταση γάμου»

Η Βικτώρια Καρύδα, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, μιλά ανοιχτά στον Γιάννη Αρμουτίδη και στο «Πρωινό ΣουΣού» για τις δυσκολίες της ζωής της αλλά και όσα ακολούθησαν σε προσωπικό επίπεδο.

«Δίνω όλη την αγάπη και τον χρόνο μου στα παιδιά μου», ανέφερε η Βικτώρια Καρύδα για τα δυο της παιδιά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την απουσία του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της: «Ήταν τραγικό και πολύ δύσκολο όλο αυτό. Πέρασαν πέντε χρόνια και είναι σαν έγινε χτες. Ακόμα κλαίμε για τον μπαμπά μας. Τα παιδάκια μου γράφουν γράμματα και βάζουν πίσω τις φωτογραφίες του».

«Είναι πολύ δύσκολο να το συζητάμε, κάθε μέρα παλεύω με αυτό που έγινε. Κάθε μέρα προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία μου», εξομολογήθηκε η Βικτώρια Καρύδα.

Το γνωστό μοντέλο πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον άνθρωπο με τον οποίο βρέθηκε δίπλα της μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή…

«Έβγαινα με έναν άνθρωπο ο οποίος στην πορεία μου έκανε πρόταση γάμου, δεν είχα το συναίσθημα για να προχωρήσω. Για να παντρευτώ ξανά και να κάνω οικογένεια πρέπει να είμαι full in love. Ήμασταν λίγους μήνες μαζί, δεν προχώρησε γιατί δεν ταιριάξαμε», εξομολογήθηκε η Βικτώρια Καρύδα. 

Read More

And More