Βίκυ Καγιά: Δε φαντάζεσαι τι της είπε η κόρη της, όταν της ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το Dancing with the Stars

Στα γυρίσματα του Shopping Star συνάντησε τη Βίκυ Καγιά η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και η Τζώρτζια Γεωργίου.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε την πρώτη της εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση του τέλους από το GNTM και της «μετάβασής» της στο Dancing with the Stars.

«Τα συναισθήματά μου ήταν λίγο περίεργα. Από τη μία η χαρά, και από την άλλη η συναισθηματική δυσκολία να αφήσω το άλλο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, δεν έγινε με συζήτηση μίας φοράς, έγινε με πολλές συζητήσεις. Αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε αυτό το πράγμα που θα κάνει και σε εμένα και στο κανάλι καλό, από την άλλη ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM, το οποίο αγαπάω και πονάω. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό το πρόγραμμα, αλλά έχω πάντα τη λογική ότι πρέπει να αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Είμαι τυχερή που ανήκω στο δυναμικό του Star, με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο και όχι τόσο σαν προϊόν» ανέφερε αρχικά.

Η Βίκυ Καγιά εξομολογήθηκε πως της πήρε ένα δίμηνο μέχρι να υπογράψει για το Dancing with the Stars, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της κόρης της, Μπιάνκα όταν της το είπε. «Μου είπε “Μαμά, δεν θα έχεις πια τα μοντέλα; Καλύτερα γιατί αυτοί δεν ακούνε, ενώ οι χορευτές ακούνε” και τη ρώτησα που το ξέρει. Τότε, μου απάντησε “εμένα η δασκάλα μου στο μπαλέτο, όλο με μαλώνει και την ακούω».

Δες τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στην Τζώρτζια Γεωργίου:

Read More

And More