Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στο GNTM; Αναμένουν για την απάντηση που θα δώσει

Το GNTM επιστρέφει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε με ποιους… Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT, αυτή τη στιγμή αυτό που αναμένει το κανάλι είναι η οριστική απάντηση που θα δώσει η Βίκυ Καγιά.

Θα πει το ναι; Η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής δεν έχει πει ναι, αλλά δεν έχει αρνηθεί την πρόταση επιστροφής της στο GNTM. Ο σημαντικότερος παράγοντας που θα παίξει ρόλο για την απάντησή της, είναι οι χρόνοι των γυρισμάτων. Η Βίκυ Καγιά θα συμφωνήσει στην περίπτωση που θα μπορέσει να σταματήσει για ένα διάστημα τα γυρίσματα. Αυτό εξάλλου, είναι κάτι που το έχει εκφράσει και η ίδια με διάφορους τρόπους στις συνεντεύξεις της.

Το σενάριο περί επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μοιάζει να απομακρύνεται, καθώς εξαρτάται άμεσα από την απάντηση της Βίκυς Καγιά. Φαίνεται, όμως, πως και η πρόσφατη κόντρα της με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί προκάλεσε δυσαρέσκεια σε αρκετό κόσμο…

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν το αργότερο μέχρι τις αρχές Απριλίου, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία του project.

Όσο για το DWTS, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει το GNTM και αν δεν μοιάζει και πολύ πιθανό να επιστρέψει το show χορού, ο σταθμός δηλώνει πως δεν το έχει εγκαταλείψει.

Πηγή: zappIT

Read More

And More