Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Να δοκιμάσει πράγματα που θα την πάνε μπροστά»

Η Βίκυ Καγιά είναι πανέτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν την οποία και θα έχει διπλό ρόλο στο Star.

Εκτός από το Shopping Star, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο GNTM έτοιμη να εντοπίσει το επόμενο Top Model. Η εκπομπή Open Weekend και η Βίκυ Δέτσικα συνάντησαν την Βίκυ Καγιά η οποία μίλησε για την σεζόν που ξεκινά

«Νιώθω πάρα πολύ αγωνία, νιώθω ταπεινή, νιώθω ήρεμη. Έχω μια αποστολή πολύ συγκεκριμένη να εκπληρώσω και έχω γυρίσει για αυτά τα κορίτσια που αξίζουν, για αυτά τα κορίτσια που θέλουν πραγματικά αυτή την καριέρα και το λέει η ψυχή τους να γίνουν μοντέλα», είπε για την επιστροφή της στο GNTM.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω ότι η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου με έχουν συγκινήσει… πιο βαθιά και από το βαθιά! Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ούτε και είναι ποτέ δεδομένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγωνιώ και δεν καρδιοχτυπώ και εγω για να πάνε όλα καλά», δήλωσε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του Open.

Τέλος, η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον νέο της ξεκίνημα ως παρουσιάστρια του6 Love Island.

«Μου φαίνεται μια χαρά η επιλογή της, να πάει καλά και να πάμε όλοι καλά. Να δοκιμάσει πράγματα που θα την πάνε μπροστά γιατί όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να το κάνουμε αυτό. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία, να το απολαύσει, να το χαρεί και να μάθει από αυτό», είπε η Βίκυ Καγιά.

Read More

And More