Βίκυ Καγιά: “Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την είχα προτείνει πολύ καιρό πριν” – Η αποκάλυψη για το DWTS

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη και μίλησε για το Shopping Star, το ανανεωμένο Dancing With The Stars, το GNTM, αλλά και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία είναι η αντικαταστάτριά της στο reality μοντέλων.

Για το Shopping Star: “Τελειώνουμε σιγά-σιγά. Μετά θα σταματήσουμε δύο εβδομάδες, θα αλλάξουμε όλο το πλατό για την έκτη χρονιά, θα γίνουν όλες οι ανανεώσεις που έχουμε πει κατά καιρούς και θα μπούμε τέλη Ιουνίου να γράψουμε άλλες 2-3 εβδομάδες”.

Για το Dancing With The Stars: “Με το Dancing With The Stars δεν γίνεται τίποτα ακόμα. Επειδή έχουν βάλει μπρος ολοταχώς τα γυρίσματα του GNTM και ήδη έχουν ξεκινήσει audition και προχωράνε, είναι όλη η προσοχή του σταθμού εκεί. Νομίζω την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη έχουμε ραντεβού για λεπτομέρειες για να μπω και εγώ στο κλίμα, να δω τι θα γίνει, πώς θα γίνει… Θα είναι τελείως διαφορετικό από ότι ήταν στον ANT1. Θα πατήσουμε πάνω στο Dancing With The Star UK…

Τα κοστούμια θα έρχονται από την Αγγλία. Περαιτέρω δεν ξέρω να σου πω, τα στιλιστικά ξέρω μόνο. Η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει. Δεν μπορώ να σου πω ονόματα, αλλά αγαπώ πάρα πολύ τον κύριο Κωστάλα. Αλλά όποιους κι αν βάλουνε, είμαι πολύ σίγουρη για το κανάλι και τις επιλογές του, απλά δεν σου κρύβω ότι θέλω και εγώ να ξέρω ποιοι είναι. Κάποια στιγμή ας μου πουν και εμένα”.

Για το GNTM: “Δεν έχω περάσει από τα γυρίσματα του GNTM, δεν είναι σωστό. Αυτό θα δημιουργήσει μόνο ανισορροπία. Αν περάσω, θα περάσω μόλις βρουν τους ρυθμούς τους”.

Για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: “Η Ισμήνη είναι νέο πρόσωπο για εσάς, εμείς την ξέρουμε πολλά χρόνια. Αυτό της αντικατάστασης και της σύγκρισης με βρίσκει απέναντι, γιατί πρέπει να αφήσετε αυτό τον άνθρωπο που μπήκε στη θέση για να συμπληρώσει το ρόλο, όχι τη θέση, να δείξει τη δική του προσωπικότητα, να δείξει τον εαυτό του, να της δώσετε μια ευκαιρία να είναι ο εαυτός της.

Δεν είναι ωραίο να συγκρίνουμε. Δεν είναι σωστό, είναι λάθος από τη ρίζα του. Εγώ με την Ισμήνη μίλησα και της ευχήθηκα “καλή επιτυχία”. Ό,τι χρειάζεται είμαι εδώ. Και αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Ως επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις να σταματάς και να δίνεις χώρο σε νέους ανθρώπους να λάμψουν. Δεν είναι κακή η αλλαγή.Το όνομα της Ισμήνης είχε πέσει στο τραπέζι πολύ παλιότερα, τουλάχιστον από εμένα επί εποχή Ηλιάνας, αλλά δεν ξέρω αν επικοινώνησαν μαζί της”.

Read More

And More