Στο T-live

Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν πιστεύω ότι υπήρχε λόγος να επιδείξει το όργανό του στην Εβελίνα Παπούλια»

Στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξενήθηκε η Βίκυ Πρωτογεράκη το μεσημέρι της Δευτέρας 19/12. Η ηθοποιός και δικηγόρος, η οποία κατέθεσε νωρίτερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη υπέρ του κατηγορούμενου ηθοποιού διευκρίνισε ότι τα λεγόμενά της που προκάλεσαν αίσθηση, παραποιήθηκαν.

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί παρερμηνεύτηκε αυτό που είπα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράψανε και ποιος το οργανώνει αυτό και ποιος το καθοδηγεί. Γιατί εδώ βλέπω ότι κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προσπαθούν να αποκαθηλώσουν τους μάρτυρες υπεράσπισης. Το να απομονώνουν κάποιες φράσεις και ειδικά αυτήν, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, και να μη λένε όλα όσα εγώ ανέφερα, τα οποία ήταν αρκετά σοβαρά. Εγώ είπα ότι το 90% των ανθρώπων που είναι στο θέατρο υπάρχει περίπτωση λόγω της ελευθεριότητας να κάνει μία κίνηση που να μπορεί κάποιος να την ποινικοποιήσει, έστω σε βαθμό πλημμελήματος, δεν είπα ότι βγάζουν το μόριό τους οι άνθρωποι. Είπα ότι ξαφνικά κάποιος μπορεί να σε φιλήσει ή να σου πιάσει το χέρι.

Δεν είπα ότι βγάζουν το μόριό τους οι άνθρωποι, ούτε ότι ο κύριος Φιλιππίδης έβγαλε το μόριό του. Είπα ότι μπορεί κάποιος ξαφνικά να σε φιλήσει ή να σου πιάσει το χέρι, οπότε εάν την ξεσυνεριστείς αυτή την κίνηση, ξαφνικά θα βρεθεί κατηγορούμενος κάποιος. Το να είσαι πάνω στη σκηνή, να ντύνεσαι και να ξεντύνεσαι, αυτό δε σημαίνει ότι επιδεικνύεις το μόριό σου» είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη αναφέρθηκε και στην Εβελίνα Παπούλια. «Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχε λόγος να επιδείξει ο κύριος Φιλιππίδης το όργανό του, ειδικά στην κυρία Παπούλια. Γιατί να το κάνει; Είπα ότι το 90% των ηθοποιών θα μπορούσαν να βρεθούν κατηγορούμενοι, εάν κάποιος ξεσυνεριζόταν μία τέτοια κίνηση, όχι ότι δείχνουν το μόριό τους. Αν το έλεγα αυτό, θα πρέπει να είχα βγει μόλις από το Δαφνί. Αυτό πρέπει να διορθωθεί και στη Google, γιατί αλλιώς θα πέσουν μηνύσεις».

Ακόμα, η Βίκυ Πρωτογεράκη σημείωσε πως «ξέρω τον Πέτρο Φιλιππίδη από μικρή ηλικία και ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος δοτικός. Ήταν ένα παιδί που αγαπούσε τις συναδέλφους του, και σε βαθμό να τις θαυμάζει κιόλας. Και αργότερα που άκουγα γι’ αυτόν, δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήταν ο βιαστής, δηλαδή να κάνει κάτι σε μία κοπέλα χωρίς να το θέλει. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα το ξέραμε. Ο ένας με τον άλλον οι ηθοποιοί τα μαθαίνουμε. Δεν μπορεί έτσι ξαφνικά ένας άνθρωπος να μεταλλάχθηκε».

Read More

And More