Βίκυ Πρωτογεράκη: Σε έξαλλη κατάσταση στο Πρωινό – «Δεν μπορείτε να σπιλώνετε εμένα, να ανακαλέσετε»

Μετά τη δήλωση της Βίκυς Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που προκάλεσε αίσθηση, η ηθοποιός και δικηγόρος βγήκε ζωντανά στο Πρωινό για να ξεκαθαρίσει μία και καλή ότι δεν προχώρησε σε αυτά τα λεγόμενα που μεταφέρθηκαν.

«Αλλοίωσε την κατάθεσή μου. Αυτές τις δηλώσεις που έκαναν όταν εγώ ήμουν μεσούσης της κατάθεσής μου, αυτό εγώ το θεωρώ γκεμπελικό. Αυτό το έκανε μόνο ο Γκέμπελς. Εγώ αυτές τις τακτικές δεν τις ενστερνίζομαι ώστε να αποδομούνται οι μάρτυρες υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Και οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών έχουν την ίδια τακτική κι από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό.

Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα χυδαία πράγματα που έχουν βγει. Ποτέ! Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου. Έφερα παραδείγματα  στο δικαστήριο με τους ανθρώπους που μπορεί να έβγαζαν το μόριό τους. Είπα αντίθετα ότι υπάρχουν συμπεριφορές ελευθεριότητας που μπορεί να είναι εκτός θεάτρου να ποινικοποιήσει. Κι αν γινόταν αυτό, θα βρίσκονταν το 90% αυτών στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αυτό είπα μέσα στην αίθουσα και όχι αυτά που βγάζετε. Δεν μπορείτε να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με θίγει. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, να ανακαλέσετε» είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη και έκλεισε το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επικαλέστηκε τα πρακτικά. «Οι ίδιοι οι δικηγόροι το επιβεβαιώνουν και επανήλθαν με επεξηγηματικές ερωτήσεις προς την κα Πρωτογεράκη. Ειπώθηκε ακριβώς έτσι. Την πρώτη φορά που αναφέρθηκε σε αυτό, ειπώθηκε επακριβώς έτσι. Δεν αποδέχομαι όλο αυτό γιατί εκείνη την ώρα βγήκα από την αίθουσα για να το μεταδώσω. Ο κ. Τσαρούχας το επιβεβαιώνει στις δηλώσεις του» είπε ο δημοσιογράφος. 

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ξαναβγήκε στη γραμμή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και επανέλαβε πως ο δημοσιογράφος μετέφερε διαστρεβλωμένες τις δηλώσεις της.

Read More

And More