Βίκυ Σταυροπούλου: «Μετά τον κορονοϊό έχασα την όσφρησή μου»

Με νέο live επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 26/11 το J2US με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις εμφανίσεις τους.

Λίγο πριν την έναρξη η Βίκυ Σταυροπούλου πήρε τον λόγο και θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της να μοιραστεί όσα της… άφησε ο κορονοϊός με αφορμή την εμφάνιση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ξέρετε τι απολαμβάνω σε εσάς; Την χαρά σας. Επειδή ακριβώς εκτιμάμε όλες τις προσπάθειες των παιδιών, είναι πολύ ωραίο ρε παιδί μου να βλέπεις ανθρώπους που χαίρονται να είναι στη σκηνή. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε καταπληκτική δουλειά γιατί μας μετέφερε – και εμένα προσωπικά – σαν να ήμουν σε αυτό το ταβερνάκι με τα φωτάκια πίσω».

Με την πάσα, δε, της Δέσποινας Βανδή για την «μυρωδιά» από τους μπαξέδες, εκείνη αποκάλυψε την όσφρηση που χάθηκε μετά τη νόσηση από κορονοϊό

«Έχω χάσει την όσφρησή μετά τον κορονοϊό. Δυστυχώς όχι τη γεύση» συμπλήρωσε, με χιούμορ, η Βίκυ Σταυροπούλου στην κριτική επιτροπή του J2US το βράδυ του Σαββάτου.

Read More

And More