Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Εγκαταλείπει την Ελλάδα μαζί με τον 17χρονο γιο της – Αναχωρούν πικραμένοι

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Τσοχατζοπούλου μαζί με τον 17χρονο γιο της, Άκη Τσοχατζόπουλου junior.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου και ο γιος της φεύγουν πικραμένοι για τη Μεγάλη Βρετανία, όπου ο 17χρονος θα ξεκινήσει τις σπουδές του στα χρηματοοικονομικά.

Η νέα αρχή για τη Βίκυ Τσοχατζοπούλου και τον γιο της θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου δέχτηκε πρόταση από το Netflix για ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που θα αφορά στη ζωή του συζύγου της που πέθανε τον Αύγουστο του 2021.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχομε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το ο,τιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνουμε 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ» εξομολογήθηκε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου στον ΑΝΤ1.

Δες περισσότερα παρακάτω:

Read More

And More