Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Οι τελευταίες επιθυμίες του Άκη Τσοχατζόπουλου και οι σπουδές του γιου της

Για την καθημερινότητα με το παιδί της και για τις τελευταίες επιθυμίες του Άκη Τσοχατζόπουλου μίλησε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον Ξενοφώντα Σκιντζή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σκοπός του συζύγου της ήταν να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα, κάτι το οποίο σύντομα θα υλοποιηθεί.

«Έχει πάρει σάρκα και οστά μία εκ των τελευταίων επιθυμιών του, η οποία είναι και η πιο βασική. Είναι παρακαταθήκη και κληρονομιά για τους Έλληνες. Αφορά στην ιστορική και πολιτική διαδρομή του Άκη και στο προσωπικό του στίγμα, προκειμένου να υλοποιηθεί», είπε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην ψυχολογική της κατάσταση αυτή την περίοδο: «Έχω ανάγκη από πάρα πολλά πράγματα, δεν έχω ζητήσει βοήθεια από κανέναν και δεν ζητώ βοήθεια. Γιατί ξέρω πως όσο και να διψώ, κανείς δεν θα με ξεδιψάσει. Δεν εξαρτώ αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή, από τους άλλους. Μπορεί για μια χρονική περίοδο να είχαμε απορριφθεί από κοινούς θνητούς, αλλά βιώνω μια εσωτερική μακαριότητα και μια αποδοχή».

Για τον ρόλο της ως μητέρα, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Alpha: «Προσπαθώ υπερβολικά περισσότερο από τις άλλες μητέρες έχω υποχρέωση πρώτα απέναντι στο παιδί μου. Έχω υπερβολική απαίτηση από τον εαυτό μου ως μητέρα».

Read More

And More