Βίκυ Βολιώτη: Σκέψεις και για δεύτερη υιοθεσία – «Θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Η ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της και τα σχέδια για να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί. «Έχω ορκιστεί ότι θα αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ, κυρίως λόγω προσωπικών απωλειών. Και ως έναν μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που δε μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο, αλλά δεν έχω χρόνο.

Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παλεύεις με τις τύψεις σου και τον χρόνο που αφιερώνεις στο παιδί σου» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη, η οποία εξομολογήθηκε ότι η κόρη της βλέπει πολλές φορές «ανταγωνιστικά» τη δουλειά της.

Για τη διαδικασία της υιοθεσίας της κόρης της, η Βίκυ Βολιώτη σημείωσε πως «δεν ήταν εύκολη. Όταν την είδα, είπα «αυτό είναι το παιδί μου». Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, ένιωσα όπως όταν γυρνούν οι γονείς από το μαιευτήριο, πώς θα το κάνω μπάνιο κτλ. Ο σύζυγός μου την αγαπάει πολύ».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι υπάρχουν σκέψεις για δεύτερη υιοθεσία. «Θα έμπαινα στη διαδικασία ξανά» είπε χαρακτηριστικά στο Happy Day.

Δες όλη την εξομολόγηση της Βίκυς Βολιώτη:

Read More

And More