Βίκυ Χαντζή: Το TLive στον παραμυθένιο γάμο της – Τα τρυφερά λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Βίκυ Χαντζή ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της Γιώργο Σκλαβούνο. Όπως σας αποκάλυψε αποκλειστικά το TLIFE, η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της τη Δευτέρα του Πάσχα, σε μια παραμυθένια τελετή. 

Η Βίκυ Χαντζή έφτασε στην εκκλησία με μία εντυπωσιακή Alfa Romeo Spider, μοντέλο του 1978, που οδηγούσε ο ιδιοκτήτης της και κουμπάρος του ζευγαριού Λάμπης Τσουκαλάς.

Η κάμερα της T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στον γάμο της παρουσιάστριας με τον ιστιοπλόο και σου εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα της τελετής.

Δες το απόσπασμα: 

 

Μετά την προβολή του βίντεο, η Τατιάνα Στεφανίδου εκφράστηκε με τα πιο τρυφερά λόγια την νύφη Βίκυ Χαντζή. 

«Αυτό το κορίτσι έχει πολύ φως μέσα του. Αυτό αντανακλάται παντού, στο πρόσωπό της, στο χαμόγελό της, στη συμπεριφορά της, έχει πολύ θετική ενέργεια μέσα της. Όταν πρωτοήρθα εδώ στον Alpha, μέχρι να γνωρίσω καλά όλον τον κόσμο, να καταλάβω τον καθένα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όλη αυτή η καλοσύνη, όλη αυτή η λάμψη, η χαρά ότι όλο αυτό είναι αληθινό. Ότι υπάρχει ένα τέτοιο πλάσμα επί της Γης. Κι όμως αυτό το πράγμα είναι η Βίκυ Χατζή!» εξομολογήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου. 

 

Read More

And More