Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Αντιμετώπισα χειριστικούς ανθρώπους, πόνεσα και ταλαιπωρήθηκα στην αρχή»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και στο «Πάμε Δανάη» για την εποχή που παρουσίαζε το «Πάμε Πακέτο» αλλά και τη ζωή της σήμερα δίπλα στην οικογένειά της και στις δραστηριότητές της. 

Για τον έρωτα και την γνωριμία της με τον σύζυγό της τόνισε: «ο έρωτας για μένα είναι μία κατάσταση που μπορείς να βιώνεις καθημερινά αγαπώντας αυτό που κάνεις. Αποφεύγω να κάνω μελλοντικά σχεδία, δεν είναι εφικτά πάντα. Δεν υπάρχει μακροχρόνιος έρωτας, πιστεύω στη θεωρία ότι ο έρωτας και το πάθος κρατάνε περίπου δυο χρονιά. Γνώρισα τον σύζυγο μου δεκαπέντε ετών στον κινηματογράφο. Εκείνη τη μέρα είπα στη φίλη μου “σήμερα θα γνωρίσω τον άντρα που θα παντρευτώ”», είπε για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της.

Για τα επαγγελματικά της αλλά και για το «Πάμε Πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε πως, «Απογοητεύτηκα πολλές φορές στη δουλειά μου, έλεγα «απορώ πως είμαι ακόμα εδώ. Περπατάω στον δρόμο και μου λένε ακόμα για το “Πάμε Πακέτο”. Δεν ξέρω αν έκλεισε ο κύκλος του «Πάμε Πακέτο», δεν είναι κάτι που προσδοκώ όμως. Δεν κάνω εκπτώσεις, έχει κόστος αυτό και το πλήρωσα. Όταν μου είπαν ότι ολοκληρώνεται το «Πάμε Πακέτο» μου έκαναν μία άλλη αντιπρόταση και τους είπα «όχι, ευχαριστώ».

«Δεν είχα πάντα καλή σχέση με τον εαυτό μου, γίναμε “φίλες” τα τελευταία χρόνια. Έλεγα “δεν είμαι αρκετά καλή” και με βασάνιζε αυτό παντού. Δεν θα συμβίωνα με κάποιον που έχει κακίες και είναι χειριστικός. Αντιμετώπισα χειριστικούς ανθρώπους και το διαχειρίστηκα εκ των υστέρων, πόνεσα και ταλαιπωρήθηκα στην αρχή», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164