Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν φαντάζεσαι με ποιο συνεργάτη της Ελένης είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια για το “Πακέτο”! Μάθε τι μας αποκάλυψε η ίδια…

Αναμφισβήτητα κι αυτή η χρονιά της ανήκει… Αναμφισβήτητα για ακόμα μία φορά κατάφερε να αποδείξει πως η σχέση που έχει χτίσει λιθαράκι-λιθαράκι με τους τηλεθεατές βασίζεται σε γερά θεμέλια και δεν μπορεί εύκολα να κλονιστεί, ακόμα κι αν έρθει ο κόσμος ανάποδα και όχι όταν απλά αλλάξει μέρα μετάδοσης η εκπομπή της…

Αναμφισβήτητα κι αυτή τη χρονιά κυριαρχεί με ευκολία στους πίνακες τηλεθέασης, μιας κι απλούστατα και φέτος είναι η χρονιά της!

Ο λόγος για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, της οποίας το “Πακέτο” είναι στα καλύτερά του κι αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που βγαίνει στον αέρα του Αlpha, μιας και οι τηλεθεατές παραδίδονται άνευ όρων στις συγκλονιστικές ιστορίες ζωής που έρχονται στο φως.

Παρόλα αυτά η Βίκυ δεν επαναπαύεται στις δάφνες της… Παρόλα αυτά η Βίκυ δεν εφησυχάζει και δεν σταματά στιγμή να είναι… alert και σε ετοιμότητα σε ότι έχει να κάνει με την εκπομπή της. Δεν σταματά στιγμή να προσπαθεί για το καλύτερο.

Έτσι σε περίοδο… δημιουργικής ανησυχίας βρίσκεται κι αυτή την εποχή. Οι κεραίες της είναι τεντωμένες και έχει σηκώσει για τα καλά τα μανίκια, προκειμένου να νέα επεισόδια του “Πακέτου’, να έρθουν και να καθηλώσουν.

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό; Οι δικές μου κεραίες τώρα, έπιασαν και την είδηση, πως η Βίκυ ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα της.

Ναι, ναι πολύ καλά διαβάζεις λατρεμένη… Η Βίκυ σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα της με ένα πρόσωπο που ξέρει από τηλεόραση και δεν φοβάται την σκληρή δουλειά.

Η Βίκυ “φλερτάρει” με ένα πρόσωπο, το οποίο προέρχεται από τον κύκλο των στενών συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη. Ναι, η Βίκυ είναι πανέτοιμη να δώσει τα χέρια με ένα πρόσωπο το οποίο μέχρι τώρα είχε ταυτίσει απόλυτα την τηλεοπτική του πορεία με την “Απόλυτη”.

Και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Γρηγόρη Γκουντάρα! Ο Γρηγόρης που εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό του Alpha, – παρά το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από την εκπομπή της Ελένης – , είναι πανέτοιμος να ανοίξει ένα ολοκαίνουργιο, επαγγελματικό, τηλεοπτικό “Πακέτο”.

Ο Γρηγόρης έχει σύμβαση αορίστου χρόνου με το κανάλι της Κάντζας, η Βίκυ τον εκτιμά και τον πιστεύει και κάπως έτσι προέκυψε αυτό το νέο τηλε-συνοικέσιο.

“Δεν ξέρω πως το έμαθες, αλλά ναι… Όντως η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε με τον Γρηγόρη σε προχωρημένες συζητήσεις, προκειμένου να έρθει στο “Πακέτο”. Ο Γρηγόρης άλλωστε εκτός από πολύ καλό παιδί, είναι και πολύ καλός στη δουλειά του, οπότε πραγματικά θα είναι μεγάλη χαρά για μένα, να τον δω να έρχεται στην εκπομπή μας”, δηλώνει χαρακτηριστικά η υπέρλαμπρη πάντα Βίκυ Χατζηβασιλείου στο TLIFE, επιβεβαιώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την είδηση αυτή που έπιασαν μόλις χθες οι κεραίες μου.

Read More

And More