Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εξομολόγηση στην Τατιάνα για το “Πάμε Πακέτο” τους γιους της και το “Just the 2 of us” [video]

Το μεσημέρι της Κυριακής η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” και μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για την αποχώρηση της από τον Alpha και το τέλος της εκπομπής “Πάμε Πακέτο“, τη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us“, τους δύο γιους της και τα νέα επαγγελματικά της βήματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να αντιμετωπίσει με θετική σκέψη το τέλος της πολύχρονης εκπομπής της και έτσι δημιούργησε το δικό της κανάλι στο youtube ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και το καινούργιο της βιβλίο με τίτλο “Καν’το να συμβεί ΤΩΡΑ”. Παράλληλα αποκάλυψε στην οικοδέσποινα της εκπομπής του ΣΚΑΪ ότι το “Πάμε Πακέτο” πρόκειται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Open, χωρίς βέβαια να μπει σε λεπτομέρειες.

Όσον αφορά το απρόσμενο τέλος της κοινωνικής εκπομπής το περασμένο καλοκαίρι η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Στη ζωή πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν μπορούσα να πω ότι είχα σαφείς ενδείξεις. Την τελευταία χρόνια είχαμε μια αλλαγή στην ήμερα και την ώρα αλλά μέσα από αυτά δυναμώνεις και συνειδητοποιείς κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ενδείξεις για κάτι τέτοιο αλλά έγινε. Με έμενα δεν έγινε πότε καμιά οικονομική διαπραγμάτευση, καμία συζήτηση. Δεν θα κρίνω εγώ αν ήταν λάθος επιλογή. Εγώ πάντα ήμουν στρατιώτης σε ότι και αν μου ζητήθηκε”.

Στη συνέχεια η Βικύ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στα δύο παιδιά της και στην αδυναμία που τους έχει αλλά και την οικονομική κρίση που βίωσε η οικογένειά της. “Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει και έχουν δρομολογήσει τη ζωή τους. Ο ένας μένει στο εξωτερικό, κάνει μία εργασία στο πλαίσιο της πρακτικής του. Έχουν τελειώσει και οι δύο Business Economics στο Μιλάνο”.

Δες τα βίντεο:

Read More

And More