Βίκυ Χατζηβασιλείου: Υπέρλαμπρο του χρόνου το “Πακέτο” της; Μάθε τι αλλάζει στην αγαπημένη εκπομπή…

Fresh πρόγραμμα Alpha χωρίς… “Πακέτο” γίνεται; Εμ, δεν γίνεται μιας κι απ ΄ότι έχουν δείξει τα τηλεοπτικά φαινόμενα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Alpha έτσι κι αλλιώς… πάνε πακέτο!

Φυσικά και η δημοσιογράφος θα βρίσκεται για ακόμα μία σεζόν στο κανάλι της Κάντζας και μάλιστα; Υπάρχουν μεγαλεπίβολες σκέψεις για την εκπομπή της.

Τι σκέψεις; Με ένα μαγικό… tv-τιγκλον να μεταμορφωθεί σε σόου! Ναι, ναι όπως τα διαβάζεις λατρεμένη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν πιάσει οι κεραίες μου, υπάρχει η σκέψη η εκπομπή πρώτον να “μετακομίσει” Σάββατο βράδυ και δεύτερον; Αν κι εφόσον γίνει κάτι τέτοιο να ενισχυθεί θεματολογικά και οι συναντήσεις ζωής να έχουν μία πιο… λαμπερή εικόνα.

Πως είχαν κάποτε στο “Μπράβο-Καλως ήρθατε” της Ρούλας; Ε, κάπως έτσι, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως η Βίκυ θα παρεκλίνει της πορείας της και αίφνης θα κάνει το “Πακέτο” της “Μπράβο”.

Πάντως, όντως εξετάζεται στη Κάντζα μήπως η Βίκυ δοκιμαστεί και στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου, με μία εκπομπή ,όμως, πιο ενισχυμένης θεματολογίας, αλλά και προυπολογισμού.

Άλλωστε, έχει αποδειχθεί πως το “Πακέτο” έχει το κοινό του και το κοινό αυτό το ακολουθεί φανατικά, σε όποια μέρα κι ώρα κι αν μεταφερθεί.

Και επειδή τα σταθερά, υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής είναι πολύτιμα για το κανάλι, είναι φυσικό κι επόμενο κάθε φορά οι ιθύνοντες να κοιτάζουν για το πως θα τα εκμεταλλευτούν καλύτερα, για να βγουν κερδισμένοι.

Αγαπώ Βίκυ να ξέρεις λατρεμένη, γιατί πρώτον τα λέει έξω από τα δόντια, δεύτερον δεν κάνει δημόσιες σχέσεις και τρίτον; Έχει δώσει άλλη διάσταση στην έννοια του… αδιάβροχου ρίμελ!!!

Read More

And More