Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγός λεωφορείου καταγγέλλεται ότι επέτρεψε σε ανήλικη μαθήτρια να το οδηγήσει – Τι απαντά στο Tlive

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Παρασκευής 27/1. Στο εν λόγω απόσπασμα ένας οδηγός λεωφορείου καταγγέλλεται ότι επέτρεψε σε ανήλικη μαθήτρια να το οδηγήσει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρίας της γυναίκας που κατήγγειλε το περιστατικό στην εκπομπή του Alpha, στο τιμόνι του οχήματος κάθεται ένα κορίτσι μόλις 15 ετών.

«Βλέπουμε ένα κορίτσι 15-16 χρονών το οποίο έχει πάρει το λεωφορείο, ο οδηγός είναι δίπλα και οδηγεί ένα αστικό λεωφορείο. Κάποιος είναι μέσα από τις φίλες της γιατί το τραβάει βίντεο και το λέει κιόλας ότι «εγώ είμαι, τράβα βίντεο, γιατί εγώ οδηγώ…» κάτι τέτοιο. Είναι απαράδεκτο ότι δίνει το λεωφορείο σε ένα 15χρονο παιδί. Αν γίνει οποιοδήποτε ατύχημα από ποιον θα ζητήσουν ευθύνες; Από το παιδί που το πήρε ή από τον οδηγό; » ανέφερε στο T-live η καταγγέλλουσα.

Ο καταγγελλόμενος οδηγός ακούγεται να δίνει οδηγίες στην ανήλικη ενώ μέσα στο όχημα υπάρχουν δύο τουλάχιστον άτομα, με μία κοπέλα να τραβά το βίντεο. Είναι φανερό πως όλο το περιστατικό συνέβη βράδυ, καθώς τα εσωτερικά φώτα του λεωφορείου.

Η απάντηση του οδηγού στη Ρένα Κουβελιώτη

Ο καταγγελλόμενος οδηγός του λεωφορείου μίλησε στη δημοσιογράφο του Alpha, αρνούμενος ότι είναι ο ίδιος στο βίντεο. «Δεν είμαι εγώ αυτός, δεν είμαι εγώ αυτός. Η φωνή μου είναι ναι. Παιδιά, σας παρακαλώ, δεν είμαι εγώ εκεί. Θα με τρελάνετε; Σε αυτό έχει γίνει μοντάζ, δεν είμαι αυτός» είπε ο οδηγός.

Read More

And More