Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Κι ,όμως, αποκάλυψε με ποιο τρόπο η “Μαρίνα” του θα αποχωρήσει από τη “Μουρμούρα”…

“Μην αρχίζεις την μουρμούρα”… Μία όχι απλά αγαπημένη, αλλά μία λατρεμένη σειρά… Μία σειρά που εδώ και πέντε χρόνια μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο και κυρίως; Υπέροχες ερμηνείες.

Μία σειρά εντελώς… συνηθισμένη, καθημερινή, προβλεπόμενη, η οποία ,όμως, τα κατάφερε να γίνει μοναδική, λόγω των υπέροχων ζευγαριών της και βεβαίως-βεβαίως γιατί απέδειξε πως όντως ισχύει ο κανόνας που λέει ότι “πολλές φορές η μεγαλύτερη δυσκολία, βρίσκεται στην απλότητα”!

Αναμφισβήτητα τόσο ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, όσο και η Ελένη Κοκκίδου και ο Αντώνης Αντωνίου, ήταν απλά υπέροχοι. Ήταν απλά απολαυστικοί… Ήταν απλά μία “όαση” στην απέραντη “έρημο” των παντώς τύπου φθηνών και επιοικώς απαράδεκτων ριάλιτι που έχουν κατακλήσει τους δέκτες μας.

Και μπορεί να μιλάμε για τηλεόραση κι όχι για θέατρο ,όμως, πραγματικά έχουμε να κάνουμε με ερμηνείες που έγραψαν ιστορία. Και να το θυμηθείτε οι ερμηνείες αυτές της “Μουρμούρας”, θα λειτουργήσουν τόσο διαχρονικά, όπως λειτούργησαν διαχρονιά οι εμρηνείες των “Απαράδεκτων”. Ναι, το πιστεύω αυτό και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξει ο χρόνος.

Η “Μουρμούρα” ,λοιπόν, μπορεί ευτυχώς να βρίσκεται στους δέκτες μας και του χρόνου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, όμως, δυστυχώς η Δάφνη Λαμπρόγιαννη πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει, μιας και θεωρεί πως κάπου εδώ ένας κύκλος ολοκληρώθηκε.

Ναι, “Μουρμούρα” χωρίς “Μαρίνα” γίνεται; Έλα ντε… Ιδού η απορία. “Ηλίας” χωρίς “Μαρίνα” γίνεται; Επίσης αυτό είναι κάτι που θα φανεί στη πράξη.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, “Alpha Παντού” και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα αποχωρήσει από τη “Μουρμούρα” και μοιραία κι από τη ζωή του “Ηλία”!

“…Τι να κάνουμε; Χωρίζει ο “Ηλίας” με τη “Μαρίνα”! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες! Ο “Ηλίας” θα πάρει απόσπαση και θα πάει στον Πύργο και η νύφη θα της ζητήσει να κάνει baby sitting στην Ισπανία ,- γιατί αυτή και η μητέρα της δουλεύουν -, και φυσικά η Μαρίνα δε θα δεχθεί να πάει στην Ισπανία”, είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός κι έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Θα φύγει ,όμως, και θα πάει στο Ντουμπάι, γιατί από έκει της έγινε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, της δόθηκε μία καλή θέση και αποφασίζει να πάει! Ναι, ο “Ηλίας” και η “Μαρίνα” μετά από πέντε χρόνια χωρίζουν, αλλά πάντα θα αγαπά ο ένας τον άλλον…”

Read More

And More