“Βρέχει” πρεμιέρες την επόμενη εβδομάδα στον ΑΝΤ1!

“Βρέχει” πρεμιέρες στον ΑΝΤ1! Κι αν θες να ξέρεις το πότε για να κρατήσεις “ομπρέλα”, σου έχω έτοιμο το τηλεοπτικό, μετεωρολογικό δελτίο.

Το νέο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα, με συνολικά οκτώ πρεμιέρες, να είναι προγραμματισμένες για να βγουν στον “αέρα”.

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 για ακόμα μία σεζόν προσπάθησαν να φτιάξουν ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα και τώρα ,λοιπόν, έφτασε η στιγμή να μας το παρουσιάσουν, με μεγάλη χαρά!

Η σεζόν στο Μαρούσι ξεκινά δυναμικά από τις 6:00 το πρωί! Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» θα μας μεταφέρουν, και φέτος για 28η χρονιά, έγκυρα και γρήγορα όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με γνώμονα τον πολίτη, η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, θα μεταδίδει δυναμικά τον παλμό της επικαιρότητας καθημερινά από τις 6:00 κάθε πρωί.

Αξιόπιστη ενημέρωση και αντικειμενική αποτύπωση της πραγματικότητας με όλες τις εξελίξεις από το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό και το διεθνές ρεπορτάζ στο επίκεντρο.

Στις 10:00 το πρωί η Φαίη Σκορδά και η ανανεωμένη ομάδα της θα βρίσκονται κοντά μας καθημερινά για να μας ξυπνήσουν με όρεξη, ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια. «Το Πρωινό» επιστρέφει με νέο πλατό, νέα δημοσιογραφική ομάδα, νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και με πολλές εκπλήξεις για να απολαμβάνουμε την ημέρα μας από το πρωί.

Τα μεσημέρια μας θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ. Καθημερινά στις 15:00, η Ζέτα Μακρυπούλια μας περιμένει και φέτος για να ζήσουμε ξανά, τις πιο fun και απολαυστικές ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ στιγμές με τις πιο ευφάνταστες ομάδες και αντιδράσεις. Τι λέτε, παίζουμε;

Το Still Standing, ένα από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων, επιστρέφει για 2η συνεχόμενη σεζόν στις 17:30 και κάθε μέρα, με τη Μαρία Μπεκατώρου.  Και φέτος, το επιτυχημένο game show έρχεται για να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να γεμίσει τα απογεύματά μας με δυνατές στιγμές μέχρι… τελικής πτώσης!

Στις 18:30, σειρά έχει η νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» με την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου. Η Μαριάννα Τουμασάτου και η Ντόρα Μακρυγιάννη υποδύονται δύο γυναίκες που πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής… Θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Συνεχίζουμε με ενημέρωση. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα μεταφέρει και φέτος με εγκυρότητα και αξιοπιστία όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Καθημερινά στις 19:30, με επίκεντρο τον πολίτη και με σεβασμό στην αξία της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, έμπειροι ρεπόρτερ, έγκριτοι αναλυτές και καλεσμένοι θα μας ενημερώνουν με σοβαρότητα και αμεσότητα.

Γρήγορα και έγκυρα, με ήθος και αξιοπιστία ο ΑΝΤ1 επενδύει στην ενημέρωση, διαβάζει σε βάθος τα γεγονότα, εξηγεί την είδηση και συνεχίζει δυναμικά να παρεμβαίνει για τα σημαντικά θέματα που μας επηρεάζουν καθημερινά.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 20:30 η «Κοινή Λογική», η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου οι πολίτες βγαίνουν μπροστά και παίρνουν τον λόγο για να εκφράσουν τη γνώμη τους και να την μοιραστούν μαζί μας. Στην «Κοινή Λογική» αληθινοί άνθρωποι συζητούν και σχολιάζουν. Μεταξύ τους και μαζί μας. Γιατί η γνώμη είναι δημόσια.

Επιστροφή στη μυθοπλασία στις 21:00 με τη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου, «Η Επιστροφή». Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και Αντώνης Καρυστινός πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 όπου κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει και τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Ανατροπές που κόβουν την ανάσα και καταιγιστικές εξελίξεις όταν ο Μάνος, ένα αγόρι μόλις 4 ετών, εξαφανίζεται μυστηριωδώς… Είκοσι χρόνια μετά ένας νεαρός άνδρας επιστρέφει και δηλώνει πως είναι το παιδί που τόσα χρόνια αναζητούσαν οι γονείς του. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του…

Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος;

 

 

Read More

And More