Βρισηίδα Ανδριώτου – Survivor: «Ξεσκεπάζει» την στρατηγική της Μυριέλλας Κουρεντή

Ενοχλημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου στο νέο επεισόδιο του Survivor, με αφορμή τη συμπεριφορά της Μυριέλλας Κουρεντή στους νέους παίκτες.

Σύμφωνα με την Βρισηίδα Ανδριώτου, η Μυριέλλα Κουρεντή πλησιάζει με τον δικό της τρόπο, τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο Survivor, προκειμένου να τα πάρει με το μέρος της.

«Ο Άρης Σοϊλέδης ήρθε να μας πει πως πρέπει να αφήνουμε τα προβλήματά μας στην καλύβα και στον αγώνα να είμαστε ομάδα. Ο Άρης πιστεύω ότι το είπε γιατί έχουν σχολιάσει βασικά, ο Σάκης και ο Τάκης οι οποίοι μπήκαν τώρα και έχουν δει απ’ εξω και ξέρουν ότι είμαι καλή παίκτρια και δεν πρέπει να ψηφιστώ», είπε αρχικά η Βρισηίδα.

Ενώ ανέφερε για την Μυριέλλα και την Ναυσικά: «Βέβαια οι δυο γυναίκες, οι οποίες δεν ξέρω γιατί με μισούν… Η Μυριέλλα γιατί ήταν μόνη στην αρχή και όλοι ήταν εναντίον της, θα δώσει και την ψυχή της και θα πει ψέματα για να πάρει ανθρώπους στην ομάδα της».

Η Βρισηίδα ξέσπασε: «Δεν θα φλομώσω τους νέους παίκτες για να τους πάρω εγώ με την ομάδα μου, η Μυριέλλα αυτό έκανε. Έπιασε τα παιδιά και τον Άρη Σοϊλέδη τότε και τους έλεγε να πάνε με την ομάδα της και λέει ψέματα συνέχεια για να κερδίσει συμμάχους», είπε για την Μυριέλλα Κουρεντή στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Read More

And More